Inför den södra vårserien – omgång 4

Det spelas full omgång i den södra vårserien under söndagen.

Helsingborg – Kalmar 

Helsingborg ligger efter de inledande omgångarna under strecket på kvalplats nedåt, det vill de med all sannolikhet ändra på och under söndagen kommer Kalmar på besök.
Kalmar placerar sig på tredje plats i tabellen med nio poäng och för att inte tappa för mycket mark till serieledande Nybro i kampen om Playoff-plats så krävs det att Kalmar vinner dagens match.
I grundserien möttes lagen två gånger, då vann lagen varsitt möte, Kalmar vann hemma med 4-1 medan Helsingborg vann returen i Olympiarinken med 6-4.
Länk till webbsändning hittar du HÄR

Nybro – Dalen

Två lag som brukar bjuda på målrika historier möts i Liljas Arena, i grundserien vann lagen varsin match, Nybro vann hemma med 8-3 medan Dalen svarade med att vinna sin hemmamatch med 7-2.
Nybro toppar tabellen och har fortfarande inte tappat några poäng i vårserien, 15 poäng och närmast bakom ligger just Dalen med 11 poäng på en andra plats.
Länk till webbsändning hittar du HÄR

Mörrum – Tyringe

Fyran mot femman i vårserietabellen möts under söndagen och det är två lag som vill se till att ta sig så långt från den absoluta botten som möjligt.
Tyringe står på sex poäng medan Mörrum står på tre pinnar efter två raka förluster.
I grundserien vann lagen sina hemmamatcher mot varandra, Tyringe vann med 4-1 i Tyrs-Hov, Mörrum svarade med att göra 9-1 på dagens motståndare i Jössarinken.
Länk till webbsändning hittar du HÄR

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath