Veckans lag Södra vårserien #2

”Veckans lag” representeras varje vecka av de sex spelare som presterat bäst under veckan som gått.

Målvakt: 

Sebastian Ericsson – Mörrums GoIS 

En målvakt höll nollan under de senaste omgångarna i den södra vårserien. Sebastian Ericsson höll nollan när Mörrum besegrade Tyringe med 1-0 under söndagen.

Backar: 

Erik Lindström – Nybro IF

Nybro har fått en flygande start på vårserien och har vunnit samtliga fyra matcher de spelat, en orsak till det stavas Erik Lindström som under veckan som gick stod för tre assist.

Kevin Karlsson – HC Dalen

Dalen har vunnit två matcher och förlorat en under upptakten av vårserien, i lagets segermatch mot Helsingborg stod Kevin Karlsson för två av målen och spelade samtidigt ett bra spel över hela banan.

Forwards: 

Sebastian Ottosson – Kalmar HC

Även Kalmar får med en spelare i denna upplaga av Veckans lag. Sebastian Ottosson stod för fyra fina poäng (1+3) under veckan som gick.

Jonathan Tholander – HC Dalen

Dalens kanske viktigaste spelare i det offensiva spelet hade en produktiv vecka och stod för ett mål och två assist vilket tar honom in i Veckans lag.

Markus Palmberg – Nybro IF

Nybros poängligaledare har gjort elva poäng på de fyra första matcherna, fem av dem kom under veckan som gick. Palmberg noterades för två mål och tre assist och är självklar i denna upplaga av Veckans lag.

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath