Wänghult sänkte Arboga

Lindlöven – Surahammar 6-1
Lindlöven fortsätter spöka för Surahammar. Hemmalaget tar sin sjätte raka seger mot Sura och utökade målskillnaden lagen emellan till 40-8. I kvällens match så var ytterforwarden Anton Björkman segerorganisatör med två mål och en assist.

Kumla – Arboga 5-2
Kumlaforwarden Victor Wänghult var stor segerorganisatör i Kumla derbyseger mot Arboga med 5-2. Wänghult inledde målskyttet med sitt 1-0. Efter det kvitterar Arboga till 1-1. Men sedan tar Kumla tag i matchen igen och går ifrån till en 4-1 ledning där Victor Wänghult är delaktiga i samtliga Kumlamål. I den tredje perioden gör lagen varsitt mål vilket gör att slutresultatet blir 5-2.

Forshaga – Malung 4-3
Forshagas succéförvärv William Johannesson sänkte serieledande Malung med två nya fullträffar. Forshaga gjorde tre snabba mål i den andra periodens inledning. Malung tar sedan över spelet och kommer ikapp. I sudden death avgör sedan William Johannesson framspelad av Anton Rhöse.