Idel bortasegrar i den östra vårserien

Det var idel bortasegrar under onsdagskvällen i den östra vårserien när…

… Sollentuna städade av Trångsund med 0-4 i en match som kanske hade slutat annorlunda om det inte vore för Sollentunamålvakten Benjamin Johansson och hans 48 räddningar. I offensiv väg var Lucas Lagerstedt framstående med två mål men det var utan tvekan Johansson i kassen som var den stora anledningen att samtliga tre poäng hamnade hos Sollentuna.

… Hammarbys segertåg rullar vidare efter 1-3 mot Hanviken. Ludvig Persson stod för 33 räddningar och var arkitekten bakom segern när Bajen nu ligger tvåa i tabellen, tre poäng efter Segeltorp.

… Segeltorp, för kvällen kort om folk, övertidsbesegrade Nyköping med 2-3. Stor matchhjälte blev Dennis Nordström med sitt matchvinnande mål drygt tre minuter in i förlängningen och Segeltorp befäster sin serieledning i och med segern.

 

Onsdagens resultat i Hockeyettan östra vår:

Trångsund-Sollentuna 0-4

Hanviken-Hammarby 1-3

Nyköping-Segeltorp 2-3 eft- förl

 

 

//Marcus Malmsten