Hammarby fortsätter vinna och Vallentuna plockade två poäng

Hammarby-Trångsund 5-2 (1-2, 1-0, 3-0)

Trångsund fick en kanonstart på matchen och innan ens sju minuter var spelad ledde man med 0-2. Men sedan vaknade Hammarby och målfiranden var slut för bortalaget. 1-2 kom efter 11.03 in i den första perioden och kvitteringen i mitten av den andra. I den tredje drog man ifrån till 4-2 innan den femte målet kom i öppen kasse. Hemmalagets Felix Johansson stod för två mål och en assist medan Nestor Plarsmo bidrog med ett mål och tre assist.

Vallentuna-Hanviken 3-2 (1-0, 0-0, 1-2, 0-0, 1-0)

Vallentuna tog en tidig ledning hemma mot Hanviken men fick efter en mållös andra period se Hanviken kvittera två gånger om. 1-1 kom tidigt i den tredje perioden men Vallentuna tog tillbaka ledningen efter dryga åtta minuter spelat. Med 51 sekunder kvar av den tredje perioden kommer en ny kvittering av Hanviken som leder matchen till en förlängning. En mållös sådan och efter en lång straffläggning avgör tillslut Lukas Paulsson den och ger två poäng till sitt Vallentuna.

 

/Mathias Berglund