Boden fortsatt obesegrade i Allettan Norra

Kalix-Enköping 3-1 (1-0, 1-0, 1-1)

Kalix satte 1-0 sent i den första och 2-0 relativt sent i den andra perioden. I den tredje sköt Enköping mycket och fick tillslut hål på Jacob Carlsson också. 2-1 kom efter 12.57 och jakten på en kvittering kunde inledas. Men hemmalaget lyckas hålla ut och kan också göra 3-1 i öppen kasse vilket innebär att man tar alla tre poängen. Detta var Kalix första trepoängare.

Boden-Väsby 4-2 (1-1, 1-0, 2-1)

Väsby tog ledningen i matchen men blev snabbt av med den när Boden fick chansen i spel 5 mot 3. Hemmalaget kunde ta ledningen

i ett nytt powerplay i den andra perioden. Man gör också både 3-1 och 4-1 innan Väsby får in 4-2 med en och en halv minut kvar. Boden är fortsatt obesegrade med fyra trepoängare och en övertidsvinst.

Hudiksvall-Borlänge 2-3 (1-1, 0-1, 1-0, 0-1)

Jämnt möte när Östra och Västras seriesegrare möttes. Hudiksvall tog ledningen tidigt men förre Hudiksvallspelaren Markus Persson kvitterade i den första perioden och gjorde också 1-2 i den andra. I den tredje kvitterade Hudiksvalls Sebastian Manberg och tog matchen till förlängning. Där var Borlänge starkare och Christoffer Jansson sätter avgörandet efter 3.28. Förre Borlängekaptenen Patrik Elfsberg assisterade fram till de båda Hudiksvallmålen medan förre Hudiksvallspelaren Markus Persson gjorde två mål och spelade fram till avgörandet.

Östersund-Köping 2-0 (1-0, 0-0, 1-0)

Tidig ledning för Östersund genom Marwin Ingmarsson men sedan var det målvakternas match. Östersund sköt 32 skott och där Köpings målvakt Jonas Eneroth räddade 30 av dem. Köping sköt hela 39 skott som Östersunds Tim Juel stod i vägen för. Marwin Ingmarsson blev tvåmålsskytt när han satte 2-0 i öppen kasse.