Inför lördagens matcher i Allettan Norra

Fyra matcher spelas i Allettan Norra under lördagen.

Kalix-Enköping

Kalix tar emot ett Enköping som inledde med tre förluster för att följa upp med två vinster och nu senast en knapp förlust mot Köping. En blandad inledning av bortalaget som möter ett Kalix som haft en tung start. Tre förluster och en övertidsseger hittills och man letar fortfarande efter den där första trepoängaren.

Boden-Väsby

Spännande match att vänta när ettan mot tvåan möts. Ettan Väsby har överraskat många och har alltså vunnit fyra av sex matcher. Senast kommer man dock från en 5-1 förlust mot Borlänge. Boden, på andraplats, är bara två poäng bakom Väsby och har fyra av fyra vinster hittills, även om den senaste kom efter förlängning. Vem kan dra det längsta strået i denna svårtippade match?

Hudiksvall-Borlänge

Ettan från Östra mot ettan från Västra. Vi hittar Borlänge på en femteplats och efter förlusten i premiären har man plockat poäng i resterande matcher men “bara” tagit hem två trepoängare. Hudiksvall som började med två förluster har efter det två raka vinster och vann senast med 5-2 hemma mot Piteå. I matchen hittar vi en häftig duell där Borlänges Markus Persson, en framgångsrik säsong i Hudiksvall där han fortfarande är den spelare som har högsta poängsnitt på en säsong genom tiderna, ställs mot Patrik Elfsberg, tre starka säsonger i Borlänge varav två som lagkapten.

Östersund-Köping

Östersund, på tredjeplats med sina tio poäng efter fyra matcher, tar emot Köping, på fjärdeplats med nio poäng på fem matcher. Östersund är fortfarande utan förlust så här långt och kommer från en bortaseger mot Vännäs. Köping i sin tur har tre segrar och två förluster men formen pekar uppåt efter två raka trepoängare. Senast vann man hemma mot Enköping. Ännu ett ovisst möte som på förhand kan bli väldigt sevärt.

Odds från Svenskaspel:

Kalix-Enköping 1.90, 4.35, 2.83
Boden-Väsby 1.75, 4.45, 3.18
Hudiksvall-Borlänge 1.85, 4.40, 2.93
Östersund-Köping 1.55, 4.75, 3.95

Roliga matcher att vänta och du ser dem alla live HÄR.

/Mathias Berglund