Segeltorp upp i serieledning i den Östra vårserien

Segeltorp-Sollentuna 2-1 (0-0, 1-1, 1-0)

Efter en mållös första period var det bortalaget Sollentuna som tog ledningen i den andra genom Lucas Lagerstedt. Men Segeltorp kvitterade sedan i powerplay genom Adam Hansen. I den tredje kunde hemmalaget också ta ledningen med dryga fyra minuter kvar när Dennis Nordström hittade nät. Segeltorp upp i serieledning efter denna t

repoängare.

Trångsund-Vallentuna 2-7 (1-3, 1-2, 0-2)

Vallentuna tog en ganska tidig ledning och sedan hade Trångsund inte mycket att säga till om. Hemmalagets Gustav Jansson stod för ett mål och två assist.

Nyköping-Hammarby 5-6 (1-2, 4-1, 0-2, 0-0, 0-1)

Hammarby hade en 1-2 ledning efter den första men hemmalaget visade att man hade mer i sig i den andra och vann den andra med 4-1. 5-3 inför den tredje perioden där Hammarby fick in en kvitttering efter drygt halva tredje perioden. Matchen gick till förlängning där det inte blev något mål utan publiken fick se ett straffavgörande där Hammarby drog det längsta strået. Hammarbys Nestor Plarsmo blev poängbäst med ett mål och två assist.