Äntligen massa mål!

Att målskyttet var tvunget att lossna var nästan ett krav inför matchen igår hemma mot Mariestad för att hemmapubliken inte skulle misströsta helt.

Det tog Huddinge dryga tre minuter innan man spräckt nollan, Björn Jonasson fick sitt första i Allettan, skulle inte bli det sista denna kväll.
Gästerna skulle kvittera och ta över spelet en del, kvitteringen kom fem minuter efter och ytterligare fem minuter senare kom ledningsmålet.
en minut och fyra sekunder senare hade Björn Jonasson kvitterat.
Fyra mål på knappt femton minuter, matchen svajade och stundtals slarvigt spel i försvaret från båda håll.
Gästerna skulle få sista ordet i första perioden, 2-3 när klockan stod på 19:33.

Det skulle bli hela fem mål i andra perioden, först ut var Bjö

rn Jonasson, hans tredje för kvällen!
Då hade Huddinge powerplay och tagit taktpinnen för perioden ett tag, helt rättvist kvitterat.
Mariestad gav sig inte utan fick ta ledningen återigen fem minuter efter Huddinges kvittering.
Men då fick det räcka med bortamål, Oscar Bergkvist satte kvitteringen till 4-4 halv minuten efter.
Åtta mål efter halva matchen, hemmapubliken fick valuta för entrébiljetten denna kväll och det skulle bli mer fler……..
Björn Jonasson skulle något att säga till om igen, hans fjärde mål denna kväll efter 18:18 och här kände man nästan att vinden vände till Huddinges fördel för strax efter nedsläpp fick Anton Kalte för sig att skjuta ned pucken för dumpning mot mål från mitt zonen, pucken letade sig olyckligt in under målvakten, 6-4 på tavlan med knappa minuten kvar att andra perioden.

Tredje perioden skulle faktiskt mållös, trots flera powerplay åt båda håll.

Se målen och en, förmodad avgörande räddning av Daniel Fahlström med mindre än två minuter kvar av matchen här

Damerna spelade igår borta mot SDE2, det var målrikt där också, dock till hemmalaget som vann med 5-1, Huddinges mål gjordes av Carina Ekelin.

J20 spelade i lördags borta mot Värmdö, även här var det målrikt, Huddinge vann med 5-1, John Wedin, Axel Koskinen, Sebastian Tellström Jovicic, Robin Carneholm och Edwin Lindström gjorde varsina mål.
J20 spelar ikväll i Björkängshallen då man tar emot Wings.