Veckans lag #3 Södra Vårserien

”Veckans lag” representeras varje vecka av de sex spelare som presterat bäst under veckan som gått.

Målvakt: 

Jacob Crespin – Halmstad 

Crespin vaktade kassen samtliga tre matcher för Halmstad under veckan som gick och totalt fick han 105 skott emot sig, han räddade 99 av dem och höll dessutom nollan hemma mot Mörrum under fredagen.

Backar: 

Erik Lindström – Nybro 

Lindström och hans Nybro spelade två matcher under veckan som gick, det blev en seger efter f

örlängning och en förlust, för Lindströms del blev det två assist i poängprotokollet och det tar honom in i Veckans lag denna vecka.

Anton Sjöstrand – Helsingborg 

Helsingborg slutade näst sist i grundserien och i vårserien har laget spelat sig upp på nio poäng totalt, med det ligger laget femma, på bättre målskillnad än Mörrum. För Sjöstrands del blev det ett mål och två assist under veckan som gick.

Forwards:

Evan Allan – Kalmar 

Kalmars nya skyttekung har verkligen levererat under vårserien, på de tre matcherna laget lirat under veckan har Allen stänkt in fem kassar och han har en självklar plats i laget denna vecka.

Oliver Celec – Tyringe 

Celec hade även han en produktiv vecka och stod för två mål och två assist när Tyringe plockade fem poäng av sex möjliga.

Kim Runermark – Kalmar

Alla lag behöver en framspelare, den här veckan finns han i Kalmar och heter Kim Runermark och han stod för tre assist på Kalmars två matcher.

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath