Veckans lag #3 Södra Allettan

”Veckans lag” representeras varje vecka av de sex spelare som presterat bäst under veckan som gått.

Målvakt: 

Daniel Marmenlind – Visby/Roma

Marmenlind burväktare var en stor anledning till att Visby fick med sig sex poäng från veckans tre matcher och räddade 86 av 92 skott, vilket gav en räddningsprocent på fina 93,47%.

Backar: 

Alexander Edström – Troja-Ljungby 

Troja fick med sig sju poäng från veckans tre matcher efter dubbla straffsegrar och sedan en 6-4 viktoria mot Mariestad. För Alexander Edströms del blev det ett mål och tre assist på de tre matcherna och han leder dessutom backarnas poängliga i den södra Allettan.

Alexander Anderberg – Mariestad

En av Mariestads bästa spelare gjorde två mål för sitt lag under veckan som gick, tyvärr för Mariestads del räckte det bara till tre poäng av de nio möjliga.

Forwards: 

Stefan Söder – Kallinge/Ronneby

KRIF hade en riktigt bra vecka och plockade åtta av nio möjliga poäng, en stor anledning till det var Stefan Söder som stod för tre mål och tre assist.

Daniel Andersson – Kallinge/Ronneby

En annan stor anledning till KRIF:s åtta poäng var Daniel Andersson som stänkte in sju poäng veckan som gick, fem mål och två assist blev det från hans klubba.

Björn Jonasson – Huddinge

Huddinges pucktrollare hade en ruskigt bra afton mot Mariestad och gjorde fyra baljor i hemmamatchen under söndagen, det ger han en självklar plats i Veckans lag.

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath