Veckans lag Västra Vårserien #3

”Veckans lag” representeras varje vecka av de sex spelare som presterat bäst under veckan som gått.

Målvakt:

Isak Mantler, Lindlöven 
Lindlöven har en bra vecka bakom sig med två segrar på tre försök. En starkt bidragande orsak att Lindebergslaget gått från mitten till toppen av tabellen är lagets målvakt Isak Mantler som räddat 90 av 96 skott under veckan.

Backar:

André Dahlqvist, Lindlöven
20-årige Dahlqvist gjorde den gångna veckan hela fem assists på tre matcher för sitt Lindlöven. 20-åringen noterades dessutom för +5 i plus-minus statistiken.

Adam Thilander, Skövde
Nyligen förlängde 20-årige Adam Thilander sitt kontrakt med Skövde IK till 20/21. Under veckan gjorde Adam två assists i matcherna mot Forshaga och Kumla, men stod även för ett mycket stabilt defensivt spel.

Forwards:

Max Lalander, Lindlöven
Max Lalander gör sin sjätte säsong i Lindlöven och är en av lagets absolut viktigaste spelare. Den gångna veckan gjorde han inte mindre än tre mål och tre assists på Lindlövens tre matcher. Lalander är efter fem omgångar placerade på en fjärdeplats i seriens poängliga.

Victor Wänghult, Kumla
Kumlas succévärvning Victor Wänghult har en produktiv vecka bakom sig. Två mål och inte mindre än sju assists fick 23-åringen ihop under matcherna mot Arboga och Malung. Wänghult toppar Vårettan Västras poängliga med 15 poäng på 6 matcher.

Oliver Arle Östergren, Kumla
20-årige Oliver Östergren var inlånad till både Köping och Kumla ifjol från Division 2 laget Hallsberg. I år har han snittat över en poäng per match i Kumlas ”leading line”. Den gångna veckan gjorde Oliver fyra mål och två assists i Kumlas segermatcher mot Arboga och Malung.

 

Har du missat tidigare upplagor av veckans lag?
Veckans lag västra vårserien #2
Veckans lag västra vårserien #1

/Mats Tjernström