Inför ÖHF – Kiruna IF

I morgon lördag är det dags för Örnsköldsvik HF att fightas om seriepoäng igen när Kiruna IF kommer på besök till Skyttishallen.

ÖHF har revansch att kräva sedan man förlorat båda matcherna mot Kiruna IF i grundserien.

– Hemma gjorde vi inte någon bra match och Kiruna IF vann rättvist. Sedan åkte vi på en riktigt sur förlust i overtime uppe i Kiruna där de verkligen hade sekunderna på sin sida, säger Lennart Hermansson när han blickar tillbaka på höstsäsongen.

 

Förutsättningarna i Hockeyettan Norra vårserie har under veckan förändrats s

edan det blivit helt klart att Asplöven kastat in handduken. Det innebär bland annat att ÖHF:s premiärseger mot Asplöven inte längre är någonting värd – resultatet stryks helt enkelt.

– Trist när sådana här saker händer men det är ingenting som vi kan påverka, konstaterar Hermansson som inför morgondagens match har en hel del forwards på frånvarolistan.

– Det är trist och vi kommer nog att fundera in i det sista för att se hur vi ska formera uppställningen. Men hur det än blir så är jag övertygad om att de som kommer till spel är laddade, och självklart går vi för tre poäng.

 

Noterbart i övrigt är att Tim Jonsson som varit på frånvarolistan en längre period nu är redo för comeback. Tillgänglig igen är också Linus Öst-Pettersson som missade senaste matchen.

 

Nedsläpp 16:00 – matchen sänds också på ÖHF Play

Här är nya tabellen och nya förutsättningarna för Hockeyettan Norra vår