Boden det enda obesegrade laget i Allettan Norra

Kalix-Hudiksvall 4-3 (1-0, 1-1, 1-2, 1-0)

Kalix tar ledningen sent i den första perioden genom Johan Pettersson men tidigt i den andra är det Hudiksvalls Pettersson, nämligen Alexander, som kvitterar. Kalix tar tillbaka ledningen senare i perioden. I den tredje perioden kvitterar Hudiksvall ett par minuter in men Kalix tar snabbt tillbaka ledningen igen. Gästerna kvitterar än en gång ett par minuter senare och tar matchen till förlängning. Där är det Kalix som avgör efter 2.59. Poängbäst i matchen var Kalix Johan Pettersson och Artyom Rasulov som båda gjorde 1+1.

Boden-Östersund 3-2 (1-2, 1-0, 1-0)

Mötet mellan de två obesegrade lagen blev jämnt men där gäs

terna stod för en stark första period. Det är också Östersund som tar ledningen i den första perioden. Boden kvitterar men snabbt därefter tar gästerna tillbaka ledningen. I den andra perioden kvitterar Boden på nytt när man får chansen i spel 5 mot 3. I de allra sista minuterna i den tredje perioden skulle allt avgöras när Boden tilldelas en straff med 18.36 på klockan. Max Pålholm kliver fram och sätter dit den och ger sitt lag tre nya poäng. Man är därmed fortsatt obesegrade i Allettan Norra.

Piteå-Borlänge 4-2 (2-0, 1-2, 1-0)

I LF Arena var det hemmalaget som öppnade piggt och när 3.29 var spelat hade man redan gjort 2-0. I den andra perioden fick Borlänge en bättre start när man reducerar efter bara 36 sekunder. Senare kvitterar man också till 2-2 men ett par minuter senare tar Piteå tillbaka ledningen. I den sista perioden jobbar Borlänge för en till kvittering men istället gör Piteå 4-2 i öppen kasse. Poängbäst var Piteås Joakim Högberg och Magnus Isaksson med ett mål och två assist var.

Vännäs-Köping 1-3 (1-0, 0-2, 0-1)

Hemmalaget tar ledningen i powerplay i den första perioden men blev av med den i nästa period. I den tredje gör också Köping 1-3 och kan gå segrande ur matchen. Poängbäst var Köpings Anton Svensson med ett mål och två assist. Vännäs målvakt Marcus Evertsson stod för 43 räddningar i matchen.