Allettan Norra: Östersund, Borlänge och Hudiksvall studsade tillbaka

Piteå-Köping 4-3 (1-0, 3-2, 0-1)

Piteå tar sin tredje raka seger efter att ha besegrat Köping. 1-0 efter den första blev 1-2 en bit in i den andra perioden. Men kvitteringen kom snabbt och sedan kom både 3-2 och 4-2 innan den andra perioden var över. Köping reducerar till 4-3 i den tredje men lyckas inte få in någon kvittering sedan. Tre poäng till Piteå där Magnus Isaksson var poängbäst med ett mål och två assist. I Köping gjorde Anton Svensson ett mål och två assist.

Kalix-Östersund 2-4 (0-1, 0-1, 2-2)

Östersund har en 0-2 ledning inför den tredje perioden men tappar i den tredje till 2-2 med lite mer än två minuter kvar att spela. Men man kommer tillbaka starkt och gör 2-3 med 19.35 på klockan för att sedan sätta 2-4 i öppen kasse med tre sekunder kvar. Två mål för Östersunds Elias Bjuhr.

Boden-Hudiksvall 2-3 (1-0, 0-0, 1-2, 0-1)

Bodens första förlust när Hudiksvall kom på besök. En bra första period av Boden där man också tar ledningen. Efter en mållös mittenperiod gör Boden också 2-0 innan Hudiksvall hittar nätet. Man reducerar i mitten av perioden och kvitterar med bara 18 sekunder kvar. I förlängningen avgör Simon Löf efter 45 sekunders spel. Ett mål och ett assist från Simon Löfs klubba.

Vännäs-Borlänge 3-5 (2-3, 0-2, 1-0)

Borlänge gick ifrån till 0-3 i den första perioden innan Vännäs vaknade till och reducerade två gånger om. Men två nya mål av bortalaget i den andra gav en tuff uppgift i den tredje. Där lyckas Vännäs göra 3-5 men närmare kom man aldrig. Två mål av Borlänges Petter Mäkitalo och tre assist från Joel Källström Englund. I Vännäs stod Petter Segersten för två mål.