Veckans lag #4 Allettan Södra

”Veckans lag” representeras varje vecka av de sex spelare som presterat bäst under veckan som gått.

Målvakt: 

Joel Gistedt – Kristianstad IK

Kristianstads burväktare var en starkt bidragande orsak till att skåningarna plockade fem poäng under veckan som gick. Först var han en av straffhjältarna borta mot Visby/Roma och räddade 36 av 37 skott, plus samtliga straffar. Sedan följde han upp det med att rädda 27 av 29 skott hemma mot Tranås och landade på fina 95,23% i räddningsprocent över de två matcherna.

Backar: 

Eric Backman – Kallinge/Ronneby IF

Kallinge/Ronnebys viktige back, Eric Backman hade en helt okej vecka för egen del, hans lag tog sex poäng efter segrar över Huddinge och Troja-Ljungby, och för Backmans del blev det tre assist in på poängkontot.

Kim Lennhammer – Huddinge IK

Huddingebacken producerade fem poäng under veckan som gick, två mål och tre assist på de två matcherna laget spelade och såg till att spela till sig en plats i Veckans lag.

Forwards: 

Andreas Nordfeldt – Kallinge/Ronneby IF

KRIF:s center är som en maskin, han går och går och går och är en viktig del i lagbygget i Blekinge. Under veckan som gick stod Nordfeldt för tre av KRIF:s mål.

Björn Jonasson – Huddinge IK 

Kommer med i Veckans lag även denna vecka, Jonasson har verkligen hittat formen och stänkte in fyra nya poäng under den gångna veckan fördelat på två mål och två assist.

Robin Carlsson – Hanhals IF

Hanhals viktige forward hade en produktiv vecka och stod för fem poäng för sitt Hanhals när de plockade tre poäng under veckan.
Tre mål och två assist blev det från Carlssons klubba.

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath