Veckans lag #4 Södra vårserien

”Veckans lag” representeras varje vecka av de sex spelare som presterat bäst under veckan som gått.

Målvakt: 

David Elmgren – HC Dalen

Dalen spelade förvisso bara en match under veckan som gick men i den matchen stod David Elmgren för 39 räddningar på 40 skott, vilket gav han en räddningsprocent på 97,5%.

Backar: 

Niklas Dahlberg – Kalmar HC 

Kalmar får med en back i Veckans lag den här veckan, Niklas Dahlberg stod för det avgörande målet borta mot Mörrum och han har samtidigt en plus/minu

s statistik på +6 efter sju spelade matcher.

Erik Lindström – Nybro IF

Derbyantagonisten får även de med en back i denna upplaga av Veckans lag. Erik Lindström stod för två assist under veckan och ligger i topp på backarnas poängliga i den södra vårserien med elva poäng på åtta matcher.

Forwards: 

Oliver Celec – Tyringe SoSS

Tyringes ytterforward har verkligen hittat formen och gjorde fyra poäng under veckan som gick, tre mål och en assist blev det från Celecs klubba, bland annat det avgörande målet i förlängning hemma mot Helsingborg.

Tyler Coulter – Tyringe SoSS

Kedjekamraten till Celec gjorde en poäng mer än sin radarpartner under veckan som gick. Coulter stod för två mål och spelade fram till tre av Tyringes mål under veckan.

Dennis Santesson – Nybro IF

Nybro har gått som tåget i den södra vårserien och bara tappat fyra poäng på de inledande åtta matcherna.
Under veckan som gick stod Dennis Santesson för två mål för sitt Nybro och han passade även på att spela fram till fyra stycken mål.

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath