Inför Tranås borta

Åter dags för en intensiv matchvecka. Vi börjar med att åka till Tranås på onsdagen för att sedan ta emot Visby/Roma hemma på fredag och på söndag bege oss till Vimmerby.

Tranås borta på onsdagen är en riktig utmaning. De började serien väldigt friskt och låg med i toppen. Nu har de halkat ner till en fjärde plats två poäng före oss efter två raka nederlag mot Grums och Kristianstad. Det kommer vara ett revanschsuget lag som vill avsluta första halvan av serien på bästa sätt hemma i Stiga Arena.

Vi kommer från en seger mot Grums med 7-1 ett resultat vi ska vara nöjda med då vi även fick in lite plusmål på kontot. Spelmässigt växer vi in i matchen men är väldigt försiktiga och tama från start. Vi gör dem två första målen med en man mindre på banan vilket inte är alltför vanligt. Nu gäller det att vässa upp igen. Tranås är ett väldigt skickligt och offensivt duktigt lag som när dem får det att stämma har hög potential.

Vi har gjort det bra på slutet och trots förlusten nere i Kallinge som jag tycker vi borde kunnat få med oss någon poäng ifrån så har vi gjort mycket som är bra och vi växer hela tiden. Nu gäller det att förbereda oss på bästa sätt, åka ner till Tranås och bjuda upp till dans och kriga med oss poängen hem!

Fredrik Mälberg
Tränare/Sportchef Huddinge Hockey