Inför onsdagen i östra vår

Tre matcher står på agendan i den östra vårserien när…

… Vallentuna, tvåa i tabellen, ska försöka ta upp jakten på serieledningen när man möter Sollentuna på bortais. Endast två poäng skiljer upp till serieettan Hammarby och det är vind i Vallentunaseglen efter fyra raka segrar. Hemmalaget Sollentuna ligger på femte plats i en haltande tabell och kommer stärkta från en fin 2-0-skalp mot just Hammarby senast.

… Hanviken jagar viktiga poäng i bottenstriden när man ställs inför en tuff bortamatch mot Segeltorp. Hemmalaget vill försöka bryta en negativ trend med två raka förluster mot ett Hanviken som tagit poäng i de tre senaste matcherna. Segeltorp har i allra högsta grad häng på tabelltoppen och ligger trea, bara två poäng efter ledarna Hammarby.

… Nyköping, som inte gått poänglös från en enda match i vårserien, jagar nya poäng hemma mot Trångsund. Gästerna har ett prekärt tabelläge med endast fyra inspelade poäng och en bra bit upp till Sollentuna ovanför strecket och är i stort poängbehov. Nyköping parkerar på en fjärdeplats, med vittring på tabelltoppen.

 

Onsdagens matcher i Hockeyettan östra vår:

Sollentuna-Vallentuna (1:2,70  X:4,75  2:1,85)*

Segeltorp-Hanviken

Nyköping-Trångsund (1:1,24  X:6,55  2:5,95)*

 

*Odds från Svenska Spel

//Marcus Malmsten