Ännu en sur förlust

Gästerna Visby/Roma hade gett sig tusan på att inte vika ned sig och ta revansch för den snöpliga förlusten hemma mot Huddinge, avgjordes med 12 sekunder kvar till Huddinges favör den gången.

Första målet kom inte fören i andra perioden, börjar bli en vana mot Gotlänningarna. Gästerna tog ledningen nästan halvvägs in i andra perioden. Då hade båda lagen haft några chanser i powerplay. Inga mål skulle göras i powerplay denna kväll.

Andreas Maier kvitterade dryga minuten senare och Björn Jonasson dryga tre minuter efter det.

Matchen kom att avgöras tidigt i tredje perioden, gästerna tog ledningen efter 1:24.

Även om Huddinge pressade och hade bud på kvittering var det gästerna som behöll lugnet och kunde hålla ut.

Nu biter vi ihop och siktar in oss på en bussresa ned till Vimmerby imorgon söndag, nedsläpp kl 16:00