En poäng hem från Vimmerby

Nej, den här söndagen lägger vi till handlingarna.

Herrarna mötte Vimmerby borta och fick en poäng med sig hem. Trots ledning med både 1-0 och 2-1 var det hemmalaget som drog det längsta strået i förlängningen. Våra mål gjordes av Oscar Bergkvist och Robin Höglund. Fahlström i målet räddade 28 av 31 skott.

Damerna förlorade mot AIK med 3-5. Såhär kommenterade sportchef Sara Ridderlund förlusten:
”Förlust mot AIK med 3-5. 4 av AIKs mål gjordes av SDHL spelare. Vi tar det som ett bra betyg att dom tar ner en hel femma från SDHL spelare när dom ska möta oss”. Våra mål gjordes av Tove Johansson, Carina Ekelin och Louise Leong.

J18 förlorade även de i mötet med SDE borta. Det blev en uddamålsförlust där SDE satte det avgörande 3-2 med dryga 7 minuter kvar av tredje perioden. Våra mål gjordes av Linus Unger och Marcus Appelberg.

Helgens glädjeämne var J20 som vann komfortabelt med 6-2 hemma mot Vallentuna. De leder nu serien med 14 poäng (och en match mer spelad) före Almtuna som de möter hemma imorgon måndag kl 19.30. Målen gjordes av Henrik Silén, John Wedin x2, Axel Södergren, Daniel Liiv och Sebastian Tellström Jovicic.

Imorgon är det måndag. Ny vecka med nya möjligheter. Talangfabriken ger aldrig upp!