Segeltorp upp i topp i Östra vårserien

Hanviken-Sollentuna 4-3 (1-1, 0-1, 3-1)

Hanviken besegrar Sollentuna efter att ha ståt för en imponerande vändning i den tredje perioden. Sollentuna tar ledningen i matchen men går till paus med 1-1. I den andra tar man tillbaka ledningen igen och utökar tidigt i den tredje till 1-3. Men sen var det Hanviken för hela slanten. Tre raka mål och 1-3 blev 4-3 och tre poäng till Hanviken. Hanvikens målvakt Marcus Due-Boje räddade 45 skott i matchen. Två mål och en assist för hemmalagets Emil Leijon och ett mål och två assist för Sollentunas Emil Ström.

Trångsund-Segeltorp 0-3 (0-1, 0-1, 0-1)

Segeltorp bortabesegrar Trångsund och håller också nollan i matchen. Man gör ett mål i vardera period och därmed får vi slutresultatet 0-3. Två mål från Dennis Nordström medan Måns Krüger assisterade till alla tre målen. Efter dessa tre poäng klättrar Segeltorp upp i ledning.

Vallentuna-Hammarby 3-5 (2-1, 0-2, 1-2)

Vallentuna får en kanonstart när Lukas Paulsson gör 1-0 efter bara 16 sekunder. Hammarby kvitterar ett par minuter senare men hemmalaget som gör en bra första period tar tillbaka ledningen. Hammarby steppar upp och vinner också den andra perioden med 0-2 och drar ifrån till 2-5 i den tredje innan Vallentuna sätter sitt tredje för kvällen. Ett mål och två assist från Hammarbys David Ljusbol