Veckans lag Östra vårserien #5

”Veckans lag” representeras varje vecka av de sex spelare som presterat bäst under veckan som gått.

Målvakt

Claes Endre, Segeltorp

Claes stod för 26 räddningar i Segeltorps segermatch mot Hanviken och följde sedan upp det med att hålla nollan och göra 24 räddningar mot Trångsund. Han har i vårserien en räddningsprocent på 94,07% vilket är fina siffror.

Backar

Marcus Lissäng, Segeltorp

Backen som alltid står för många poäng fortsätter med det. Under den senaste veckan har Marcus gjort ett mål och ett assist med fina +5 i plus/minusstatistiken. I vårserien har han nu åtta poäng på tio matcher.

Pontus Broeng, Nyköping

Pontus hade en bra dag när Nyköping besegrade Trångsund. Där stod han för tre assist och noterades för +2 i plus/minusstatistiken. Broeng har gjort åtta poäng på åtta matcher i vårserien.

Forwards

Måns Krüger, Segeltorp (2)

Krüger levererar assist i vanlig ordning och under den senaste veckan har han noterats för hela sex poäng under de två matcherna. Givetvis bara assist. Han inledde med tre assist mot Hanviken för att sedan assistera till alla tre målen mot Trångsund. Totalt har han nu gjort 19 poäng, där alla (!) är assist, för Måns som leder poängligan i Östras vårserie.

John Moberg, Nyköping

Strålande vecka för John Moberg som noterats för fyra mål och en assist. Han började med två mål mot Sollentuna och fortsatte sedan med två nya mål och en assist mot Trångsund. Totalt har han gjort 14 poäng på nio matcher.

Dennis Nordström, Segeltorp

Dennis gjorde 1+2 mot Hanviken och var sedan en stor bidragande orsak till segern mot Trångsund där han gjorde två av de tre målen. Totalt fem poäng för forwarden som nu gjort 13 poäng på tio matcher.

Har du missat tidigare upplagor av veckans lag?

Veckans lag Östra Vårserien #1

Veckans lag Östra Vårserien #2

Veckans lag Östra Vårserien #3

Veckans lag Östra Vårserien #4

/Mathias Berglund