Idel bortasegrar i den östra vårserien

Sollentuna – Trångsund 2 – 3 (0-1, 0-2, 2-0)
Trångsund tar sin andra trepoängare i Vårserien vilket måste vara skönt för laget eftersom man inte vill halka efter och vill ge allt för att försöka ta sig ovanför kvalstrecket.
Man har 3-0 redan i andra perioden innan Sollentuna gör sina två mål i tredje perioden men kommer inte ikapp innan 60 minuter passerat.

Hammarby – Hanviken 1-3 (1-0, 0-2, 0-1)
Hanviken gör alla fyra målen då Hammarbys mål tillkom genom en sargstuds som Hanvikens målvakt Due-Boje oturligt sparkade in. Hanviken hade en bra defensiv och släppte sällan igenom Hammarbys attacker.
Hammarbys tränare Tommy Latva var mäkta besviken.
-Några av mina s

pelare får betyget OK men de flesta kom aldrig i närheten av sitt normala jag. Vi gratulerar Hanviken till en bra genomförd match.
Hanvikens coacher Perers och Weel-Sanne var desto gladare och tyckte att deras game-plan funkade och att deras spelare ställde upp på att spela strukturerat.
Vi noterar att två killar som nyligen anslutit från Hockeytvåan, Hampus Berg från Värmdö och Adde Sjöqvist från Göta, gör två poäng vardera där Hampus Bergs berömda bössa avlossades till Hanvikens andra mål 1-2, assisterad just av Adde Sjökvist!

Segeltorp – Nyköping Gripen 3-4 OT (1-0, 1-1, 1-2, 0-1)
Sportchefen Magnus Eriksson var strålande glad efter matchen eftersom han trodde Segeltorp skulle vinna då de gjorde 3-1 efter halva tredje perioden. Men, laget som ändå spelat bra under matchen tog i ännu mer och kunde både reducera och kvittera innan tredje perioden var slut. Extrapoängen kom till tack vare Simon Rodling som kunde runda sista backen och trycka upp pucken i krysset hos Claes Endre i Segeltorps mål.
-Stort av Torpet att gratulera oss till segern och de sa att de inte blivit så tillbakatryckta på hemmaplan tidigare.
Segeltorps tränare Mikael Österblom var naturligtvis besviken att inte kunna stänga matchen vid 3-1 men säger sen eftertänksamt att egentligen var det hans målvakts förtjänst att siffrorna hölls nere, vi pratar då om Claes Endre.
-Jag får nog vara nöjd med en poäng…Gripen var bättre än oss idag.