Fredag- och lördagsmatcher i Östra Vår

Ja, vi har två mycket intressanta matcher på fredagskvällen samt ett dunder och brak-evenemang i Rosvalla Arena i Nyköping som arrangerar  GripenDagen, på lördagen!

TRÅNGSUND-HAMMARBY

Mycket intressant, Trånkan som vann sin match sist mot Sollentuna tar emot ett Hammarby som inte fick varken poäng eller godkännande av sin tränare Tommy Latva efter matchen mot Hanviken.
Hammarby har dock fortfarande bra kontakt med topplaget Segeltorp eftersom de också förlorade onsdagsmatchen, mot Gripen.
Vi funderar nu om Trånkans vinst kan mobilisera ytterligare kraft att vinna över ett litet stukat Bajen? I förra mötet vann Bajen klart men det var då det..

VALLENTUNA-HANVIKEN

Sista matchen för Vallentuna var förlusten mot just Hammarby, ett motstånd det gått troll i, man verkar inte kunna vinna över Bajen. Nu möter man Hanviken som var starka i vinsten mot Hammarby på onsdagskvällen.
Hur utgången av denna match blir, står skrivet i stjärnorna. Betänk att Vallentuna bara har en trepoängare fler än Hanviken (!) så det kanske blir jämnare än vad man kanske tror när man tittar i tabellen. Vallentuna hade ju poängförsprång i starten av denna serie.

Coachen i Vallentuna, Charlie Thermaenius, rapporterar att man har några skador i laget men att det ändå ska ses som en ordinarie trupp och alla är förväntansfulla och mycket sugna på nya poäng.

………………

LÖRDAG

GRIPEN-SOLLENTUNA (GRIPENDAGEN)

Ja, nu är det dags för Gripendagen igen, ända sen Gripen startade i div 4 så har klubben arrangerat Gripendagen, ett vällovligt projekt för att visa upp sin verksamhet. Hammarby har ju sin Bajenkvällen som i år arrangeras tillsammans med Hammarby bandy.

Gripen ligger mitt i tabellen men har ändå kontakt med lagen ovanför. Sollentuna ligger på femte plats, bakom Gripen, men är hela sju poäng efter.
Nu ska vi komma ihåg att Sollentuna vann över Gripen i förr mötet men..Sollentuna blandar sina resultat ganska ordentligt. Svårt att tippa även hur detta ska sluta.

/Pelle Björnekärr