Två fredagsmatcher i Östra Vår

TRÅNGSUND-HAMMARBY 2 – 6 (1-4, 0-0, 1-2)

Vi ser att skotten i första perioden blev 11-11 men Hammarby vinner med 4-1. Tungt för Trångsund att hämta upp en sån start och det blev dem övermäktigt.

Tommy Latva, coach i Hammarby:
-Jag är jättenöjd med 3p men tyvärr inte med vårt spel. Nestor Plarsmo gjorde tre mål men även han säger att han borde varit bättre tillsammans med sina lagkompisar. Det var för mycket slarv helt enkelt. På söndag kommer Nyköping på besök och då måste vi upp ett par snäpp, annars blir vi lottlösa.


HANVIKEN-VALLENTUNA  7 – 4 (3-0, 1-2, 3-2)

Vallentuna vinner skotten men inte matchen, kanske beroende på en dålig förstaperiod.

Martin Weel-Sanne, coach Hanviken: -Jag är riktigt nöjd med våra första 20 min, jag njöt faktiskt.
I andra perioden var det inte lika roligt utan det blev väldigt tajt där. I tredje kunde vi reda ut ett PP och det stärkte oss. Sen kunde vi mer eller mindre stänga matchen så i helhet är vi nöjda. Killarna sliter bra för poängen.

Charlie Termaenius, coach Vallentuna: Vi gratulerar Hanviken till ett stenhårt jobb, de jobbade hårdare än oss vilket betalade sig. Vi gjorde ändå fyra mål och det brukar ändå betyda nån poäng på bortaplan.
Vill inte skylla på något men när seniorPaulsson, Söderberg och Persson saknas till match så…ja, då saknas också en dimension i vårt spel.