Straffar i Norra Allettan

Två lag blev nollade ikväll, Enköping och Köping, vilket var litet förvånade för en del. Serien är tajt, mycket tajt och Östersund tog över serieledningen tack vare målen man gjorde idag.
Två matcher gick till straffar där Borlänge och Boden tog extrapoängen i sina matcher.
Vi bad tränarna om en kommentar och om det blev några skador i truppen.
……………….
ENKÖPING – KALIX 0 – 8 (0-1, 0-4, 0-3)
Enköping, Robert Kimby:
Kalix, Petter Christoffersson: -Vi gör en stabil insats över 60 min. Hela truppen bidrar offensivt vilket gör att siffrorna rinner iväg. Vi är såklart jätte nöjda att vinna en bortamatch på de här sättet, de är inte många gånger man får uppleva de under en hockey karriär. Vi lyckades vinna alla punkter som vi jobbar med och då kan de tydligen bli på de här viset.
…………………
VÄSBY – BODEN 3 – 4  (0-1, 0-1, 3-1, 0-0, 0-1)
Väsby, Viktor Tuurula: -Vi ligger under ganska rättvist efter 40min, sen gör vi det vi pratat om inför tredje på ett väldigt bra sätt, får kvalité i utförandet och kommer tillbaka in i matchen. Tyvärr mynnar det bara ut i en poäng, men moralen att komma tillbaka är något jag verkligen vill lyfta fram.

Boden, Robert Nordberg: -Alla friska. Vi gör en kanonmatch.
Nöjd med prestationen. Dominerar i 3 perioder utom 7 min i tredje som kostar oss en poäng.

………………..
KÖPING   –  ÖSTERSUND  0- 4 (0-2, 0-0, 0-2)
Köping, Patrik Fagerlund: -Tja! Vi gör ingen kanonmatch idag! Vi kommer inte upp i normal standard samtidigt som Östersund gör det bra och spelar med fart och tyngd! Vi får två skador i första perioden vilket gör att vi får svårt att mobilisera kraft framåt när vi blir lite kort om folk! Vi får ladda om batterierna och studsa tillbaka imorron och göra en bättre prestation mot Hudiksvall!

Östersund, Kjell-Åke Andersson: -Vi gjorde en stabil insats och kontrollerade matchen. Oklart ännu om skador

…………………

BORLÄNGE-HUDIKSVALL 4 – 3  (1-1, 2-1, 0-1, 0-0, 1-0)
Referat på egen plats på hemsidan.
https://www.hockeyettan.se/2019/02/02/veckans-match-borlange-vann-pa-straffar/