INFÖR: Helgmatcher i Svealand

Ja, det är matcher  ”Stockholmstrakten” under lördag och söndag men Piteå och Vännäs vilar sig i form under helgen.

Just vila verkar uppskattat av coacherna i ett annars ganska tätt schema, man måste låta kroppar och hjärnor få en liten paus då och då.

LÖRDAGENS MATCHER

ENKÖPING – KALIX

Robert Kimby, Enköping: -Sist var det väldigt jämnt och jag tycker Kalix var svårspelade. Nu har vi dock haft mycket bra träningar och jag tror på tre poäng. Så få skadade spelare som vi har nu..har vi inte haft på hela säsongen.

Petter Christoffersson, Kalix: -Jag är förvånad över att Enköping ligger så långt ned i tabellen då jag tycker de har riktigt bra kvaliteter och nog borde deras poängskörd vara större.. Sist var det riktigt tajt där vi fick 3-1-målet i tom bur. Tror det blir minst lika tajt idag. Vi har några skador men inget som det ska gnällas över.

VÄSBY – BODEN

Viktor Tuurala, Väsby: Truppen är ganska ok, det finns alltid någon skada eller sjuk så vi kör och tror att det här blir en lika rolig match som förra mötet. En skillnad blir det dock, den här gången vinner vi.

Robert Nordberg, Boden: Vi har en kärnfrisk trupp och kommer med 22 man, vi har t.o.m fått lämna några killar hemmavid. Tycker att nästan varenda match är tajt nu eftersom vi har läst av varandra och då blir det jämnare än vad man kan tro innan. Väsby har väl inte förlorat på full tid på hemmaplan så det blir ett mål i sig att försöka bryta den trenden.

KÖPING -ÖSTERSUND

Patrik Fagerlund, Köping: Vi har ett par skador som alla andra men vi har varit spellediga ett tag vilket var bra för vi har tränat på våra grunder. Vårt kollektiv är styrkan som gör att vi kan tro på poäng den här gången. Sist blev det 0-2 med sista målet i tom bur..vi vann skotten ändå. Vi har viss spets och bra målvakter så vi välkomnar Östersund till en jämn och rolig match!

Kjell-Åke Andersson, Östersund: Vi har några skador på långtid men vi tror på en bra och jämn match igen.Vi har åkt massor av buss en tid nu så det ska bli riktigt skönt att få vara hemma och träna framöver under en liten spelledighet. Vi bor kvar här i Köping till imorgon…Nattliv för killarna? Glöm det.