Bajen släpper inte taget

Vårserien är mycket roligare än vad många kunde ana innan starten och just nu är det Hammarby och Segeltorp som ser starkast ut.
Bajen vinner över Gripen som inte grep tillfället att närma sig de två i toppen men det är ju långt kvar än.

Trångsund tar en bra skalp av Vallentuna och man undrar litet hur läget är i VBK, låt oss kolla.

HAMMARBY – GRIPEN 3 – 0 (1-0, 1-0, 1-0)
Tommy Latva, Hammarby: Idag var vi bättre än de tidigare matcherna. Bra inställning och vi följde vår gameplan. Bra i egen zon och inte långa i laget som tidigare. Härlig känsla när det funkar så bra. Extra stjärna till vår unge målvakt Ludvig Persson som gjorde ett antal svettiga räddningar.

Oscar Jernström, Gripen: -Vi är inte riktigt påslagna från start och gör en ganska dålig första period och bjuder på några misstag. I andra ser det något bättre ut men vi får ingen riktig längd på anfallen men har några chanser. I tredje vinner vi skotten med 26-6, har skott i stolparna osv och allt tryck men med lite oskärpa, otur och bra målvakt så får vi inte in den och de gör 3-0 i öppen kasse.

SOLLENTUNA – SEGELTORP 1 – 3 (0-0, 1-2, 0-1)
Micke Österblom, Segeltorp:
Otroligt nöjd med tre poäng även om det inte var vackert. Det som avgör är special teams eftersom vi kan stå emot 2 min 3mot fem och samtidigt ta vara på våra PowerPlay. Sollentuna kämpar frenetiskt men vår keeper Rasmus Hedström är fenomenal idag. Kul att Robert Sterling-Berglund gör sitt första mål i serien också.

VALLENTUNA – TRÅNGSUND 2 – 4 (0-1, 0-0, 2-3)
Vallentuna har tappat formen medan Trångsund gör bra matcher. Om Vallentuna ska vara med och slåss om PlayOff-platsen så måste man hitta formen igen nu. Man har ju fina 22 p men det går fort att komma efter.
Vi ser att Vallentuna vann skotten stort men gjorde bara två mål.
Trångsund verkar vilja ställa frågan till Sollentuna och Hanviken om kvalspel, man plockar in poäng efter poäng.