Huddinge – Hanhals viktig streckmatch i Allettan södra

Huddinge – Hanhals
Huddinge kommer till spel med tre raka förluster. Gästande Hanhals har vunnit en av de senaste tre matcherna. För Huddinges del skulle tre poäng i dagens match innebära att man hakar på i kampen kring playoff-2-strecket. För Hanhals del så är matchen viktigare än så, vid seger så skapar man en lucka till Grums som ligger under strecket som innebär att man spelat färdigt efter sista omgången i Allettan. När lagen möttes i Kungsbac

ka vann Huddinge med 4-3 efter avgjort under overtime.

Mariestad – Kristianstad
Mariestad som varit lite upp och under Allettans 12 första omgångar med sina 15 poäng. Gästande Kristianstad ligger inför matchen fyra poäng efter serieledande KRIF. På de senaste tre omgångarna har Mariestad vunnit en match och Kristianstad kommer till spel med tre raka segrar. Mariestad är ett lag som passat Kristianstad väldigt bra, Skåningarna har vunnit fyra av de fem senaste matcherna mot Mariestad.

Kallinge/Ronneby – Visby Roma
KRIF leder Allettan Södra med fyra poäng marginal och kommer till spel med elva raka segrar i bagaget. För motståndet i dagens match står Visby Roma som även de har en positiv trend.  Gotlandsgänget har tre raka segrar. Tabellmässigt ligger KRIF 15 poäng före Visby som återfinns en sjunde plats. KRIF har vunnit fyra av de fem senaste matcherna mot Visby, vänder den trenden i dag?