PRESSMEDDELANDE från HHC: Conny Strömberg klar för resten av säsongen

Hudik Hockey och forwarden Conny Strömberg har kommit överens om ett kontrakt som sträcker sig resten av säsongen. På sin meritlista har han bland annat 353 poäng, 86 mål samt 267 assists, på 365 matcher i HockeyAllsvenskan.

Fotografer: Björn Tilly Bildbyrån (Örebro), Jesper Zerman (AIK), Johanna Lundberg Bildbyrån (Västerås), Bildbyrån (Västervik).

– Vår ambition under en längre tid har varit att ersätta två forwards som vi har tappat och nu har vi hittat den sista forwarden i Conny Strömberg. Vi har haft diskussioner under en längre tid och nu har vi hittat en lösning som är bra för båda parter. Han har massor av rutin och är en klasspelare vilket kommer att lyfta laget nu när vi går in i slutfasen av säsongen. Han har gång på gång visat vilken playmaker han är och power-play blir allt viktigare ju längre säsongen lider och där kommer han bidra mycket, säger Pär Langer, sportchef HHC.

Förutom Sverige har Conny spelat i Danmark, Tyskland, Österrike, Finland, Slovenien, England, Norge. Conny gör sin första träning för HHC imorgon, tisdag 5 februari, klockan 16:30 på Glysis.

– Jag har pratat med olika lag under den senaste tiden och vägt för- och nackdelar och störst intresse visade Hudik Hockey så i slutändan var det inga större konstigheter. Jag tror jag kan bidra med rutin och kyla vid de viktiga matcherna framöver. Och inte bara power-play utan även vid 5-5 spelet där allt handlar om att hitta rätt kemi med lagkamraterna, säger Conny Strömberg, HHC.

#24 Conny Strömberg

Född: 1975-11-10

Vikt: 90 kg

Längd: 182 cm.

Moderklubb: KB65.

Övriga klubbar: Vita Hästen, Husum, Sundsvall, Arboga, MoDo, Tierp, Herlev Eagles, Blue Devils Weiden, Graz 99ers, Landshut Cannibals, Moskitos Essen, Sport, HK Jesenice, Örebro, Asplöven, Västervik, Tingsryd, Västerås, AIK, Sheffield Steelers, Lorenskog, Örnsköldsvik.

För mer information gå in HÄR (källa: eliteprospect.com)

Skribent: Hudik Hockey