Veckans lag #6 Västra vårserien

”Veckans lag” representeras varje vecka av de sex spelare som presterat bäst under veckan som gått.

Målvakt: 

Isak Mantler – Lindlövens IF

Lindlöven tappade bara en poäng under veckan som gick och en stor anledning till det stavas Isak Mantler som räddade 90 av 94 skott. Därmed landade han på fenomenala 95,7% i räddningsprocent.

Backar: 

Henrik Tång – Forshaga IF

Forshagas backkugge har tagit ett stort defensivt ansvar under säsongen och under den vecka som gick svarade han dessutom för tre assist när Forshaga plockade sex viktiga poäng i jakten på Playoff.

Jesper Broeng – Lindlövens IF

Lindlöven gick i stort sett rent under veckan och den offensiva backen Jesper Broeng svarade för två mål och två assist.

Forwards: 

Max Lalander – Lindlövens IF

Lindlövens rutinerade poängmakare är en viktig kugge i sitt lag och under veckan som gick svarade han för hela fem assist på tre matcher.

Victor Wänghult – Kumla HC

Kumlas supersniper Victor Wänghult har garanterat fått ögonen på sig efter en säsong där han öst in poäng, under veckan som gick blev det sju nya poäng från hans klubba, tre mål och fyra assist och Wänghult är nu uppe i 27 poäng på 12 matcher.

Erik Broman – Lindlövens IF

Lindlöven hade en näst intill perfekt vecka och en av lagets forwards lyckades ta sig in i poängprotokollet vid sex tillfällen, ett mål och fem assist blev det från Bromans klubba.

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath