Boden och Östersund rycker!

Kalix  –  Piteå   5 – 2 (2-0, 2-1, 1-1)
Petter Christoffersson var mycket nöjd efter matchen med tanke på att Piteå varit ett spöke för Kalix.
Ja, nu spelade vi litet mer vuxet, man behöver göra det ibland. Hela laget bidrog på ett bra sätt.
Krobbe Johansson säger att de inte kom upp i energi ikväll och även om man tog ut målvakten redan i 55:e minuten och gjorde mål, så var det försent, det var inte vår match.
Men, vi skapar bra känsla i laget och även om vi senare går in redan i PlayOff 1 så ska vi vara svårslagna.

Boden  –  Vännäs   4 – 1 (2-0, 0-1, 2-0)
Topplaget slår bottenlaget och ingen är c

hockad över det, Skotten blev jämna men Bodens målskyttar som Ledin och Ylivainio är i bra form nu.
Robert Nordberg säger att Vännäs var piggare än Boden första fem minuterna och faktiskt större delen av andra perioden. De hade inte spelat match på tio dagar och det märktes litet. Vi var effektiva i målskyttet och i tredje tog vi tag i bitarna. Jag ger en stjärna till Mv Sehlstedt och till Viktor Sandberg för hans snabba skridskor.
Mattias Lund: -Tycker att vi gör en klar uppryckning prestationsmässigt än på många matcher. Boden vinner matchen i special teams idag. 5-5 en jämn tillställning.Man ser att dom spelar med mycket flow just nu. Hugger hårt när vi gör misstag. Samtidigt som vi är i ett läge där det krävs enormt mycket innan vi får in puckarna. Hade vi dragit på oss lite mindre utvisningar och samtidigt varit mer effektiva så hade vi kunnat hotat ett bra Boden.

Enköping  –  Östersund  0 – 3 (0-0, 0-3, 0-0)
Kjell-Åke Andersson meddelar att det som avgjorde matchen i stort var deras BoxPlay! Massor av BP som vi dödade! Enköping visade gott gry och de tar poäng snart igen.
Jag vill plussa på våra egna 18-åringar, Emil Pettersson och August Hansson. Egna produkter som har fin utveckling i kropparna.

 

Östersund är nu i topp på 34 p men det har Boden också. Hudiksvall som innehar andra PO2-platsen har 25p och Kalix och Väsby flåsar Hudik i nackan.