Måstematch och seriefinal i vårettan västra

Arboga – Malung
Kvällens match är en måstematch för Arboga. För gästande Malung så innebär matchen en chans att stänga dörren för lagen under kvalstrecket. Arboga har inför matchen 16 poäng, gästande Malung ligger ovanför kvalstrecket fem poäng före Arboga. Lagen har under säsongen mött varandra tre gånger, Malung har vunnit två av dessa medan Arboga har vunnit en.

Lindlöven – Forshaga
Ikväll är det dags för seriefinal i vårettan västra mellan Lindlöven som leder serien och tabelltvåan Forshaga som ligger fyra poäng efter serieledaren. Forshaga har vunnit de senaste två matcherna mot Lindlöven med 2-1 respektive 3-1 så detta blir något att bita i för Jens Brändströms mannar.

Surahammar – Skövde
Tabelljumbon Surahammar tar emot Skövde som ligger lite i ingenmansland i tabellen. Sura har bara 11 poäng och har just nu 10 poäng upp till kvalstrecket. För Skövdes del se känns chansen till att ta playoffplatsen väldigt liten men man behöver ändå ta ett par poäng till för att säkra kontraktet. Skövde har vunnit de senaste två matcherna mot Surahammar med 6-1 respektive 3-0.

/Mats Tjernström