Segeltorp seglar ifrån!

Hammarby   –  Sollentuna   2 – 5 (0-2, 0-3, 2-0)

Hammarby, Tommy Latva: Vi har för många borta för att göra oss själva rättvisa. Alla junisar som var med idag gör en bra insats men att gå ifrån J20 div 1 till Hockeyettan är tufft ändå.
Som tur är så är vi lediga i helgen och då ska vi bara kurera oss. Tråkigt med den uppkomna sitiationen för nu ligger inte allt i våra egna händer längre, Torpet måste förlora framöver.

Sollentuna, Carl-Johan Klint: -Det är en väl genomförd bortamatch där vi långa stunder får den matchbild vi söker. Alla jobbar hårt och ligger rätt i sina positioner. Sen kommer vår målvakt upp stort när det behövdes som mest. Hammarby gör två snabba mål i tredje perioden och det är klart att det blir lite stressat då med tanke på att vi har lite stukat självförtroende för tillfället.

…………………….

Gripen –  Hanviken 4-2 (1-0, 1-0, 2-2)
Gripen, Magnus Eriksson: -Ja som många gånger denna säsong så skapar vi mycket… Två bra målvakter på isen idag, men det kändes ändå ganska säkert och det var en rättvis vinst!

Hanviken, Niklas Perers:

……………………..

Segeltorp  –   Vallentuna  3 – 0 (0-0, 2-0, 1-0)

Segeltorp, Mikael Österblom: Killarna börjar förstå vad som är på gång nu samtidigt som vi har mer än fullt manskap till match!
Vallentuna pressar och i första perioden men vi vaknar till i andra efter litet ändringar. Roligt att det börjar se ut som jag vill..

Vallentuna, Charlie Thermaenius: