Tar Nybro tag i taktpinnen igen?

Mörrum – Nybro Vikings
För två veckor sedan hade Nybro sju poängs marginal till närmast jagande Kalmar. Nu är hela försprånget uppätet och nu ligger pressen åter på Nybro att prestera. Nybro har på de senaste tre matcherna vunnit två och förlorat en. För Mörrums del så har man också vunnit två av sina tre senaste matcher. När det gäller matcher mot Nybro så är det inget som passar Mörrum nå vidare bra, Nybro har vunnit fyra av de

senaste men matcherna mot Mörrum.

Halmstad – Dalen
Tar Dalen sista chansen att haka på i kampen om playoffplatsen? Inför matchen ligger tabelltrean Dalen sju poäng efter toppduon Nybro och Kalmar, men Pelle Gustafsson mannar har en match mindre spelad. Ikväll möter man tabelljumbon Halmstad, ett lag som passat Dalen som handen i handsken under säsongen. På de senaste fem matcherna mot Dalen har Halmstad inte vunnit en enda. Vänder det ikväll ?

Helsingborg – Tyringe
Nästjumbon Helsingborg tar emot Tyringe ikväll. Helsingborg som inför matchen har elva poäng upp till kvalstrecket är garanterat taggade inför kvällens uppgift. För Tyringes del så betyder en seger i kvällens match att man tar ett stort kliv mot att säkra kontraktet. Lagen har mött varandra vid tre tillfällen denna säsong, Tyringe har vunnit två av dessa möten och Helsingborg ett.

/Mats Tjernström