Kryssen haglade i Norr

BODEN – KÖPING 5 – 4 (3-2, 0-0, 1-2, 0-0, 1-0)

Jämnt, mycket jämnt men två straffar av Boden avgjorde detta. Jesper Junttos straff var magisk, hoppas det kommer Highlights!

Boden, Robert Nordberg: -Köping var bra, smarta. De såg piggare ut i 2 perioder utom 12 min i tredje där vi styrde matchen. Sen ger vi dom ytterligare ett mål.
Många individuella misstag av oss men vi vinner igen.

Köping, Patrik Fagervall: Jag behöver några timmar för att smälta detta. Vi gör en bra match och kanske var vi värda nåt poäng till. Matchen var litet upp och ner och till slut var vi tvungna att ta ut målvakten vilket fungerade med ett mål av Kalle Sand. Overtime gick till straffar där vi bara satte en straff och Boden två.
Hur vi reste upp? Buss kl. 06.00 från Köping igår, tränade på vägen upp och då får en spelare tre tänder utslagna!! Tandläkare i Sundsvall och ankomst till Boden vid midnatt!
Imorgon tar vi tre poäng i Kalix.

…………………

VÄNNÄS – VÄSBY 4 – 3 (2-1, 0-0, 1-2, 1-0)

Vår tipsexpert Calle Olsson hade detta på känn eftersom Vännäs spelat bättre än vad resultaten visat.

Vännäs, Mattias Lund: 10 sekunder från tre poäng..nog var det litet surt direkt efter matchen men..tolv raka förluster gör att man nog ska vara litet ödmjuk iallafall. Vi har pratat och pratat om att göra skitgörat och inte ta utvisningar men det har inte gått in i killarna…förrän nu! Då vinner vi! När vi mötte Väsby borta så tycker jag att de var det bästa motståndet vi mött men nu undrar jag om inte deras killar fortfarande kände av stolsryggarna från bussresan.

Väsby, Viktor Tuurula: -Ingen jättebra hockeymatch överlag. Det var ett sidsteg för oss. Vi får psykologiskt tunga målsituationer emot oss. 1 poäng trots allt.
Påverkade bussresan er prestation?
-Nej!

………………..

KALIX – BORLÄNGE 0 – 3 (0-0, 0-1, 0-2)

Kalix,Petter Christoffersson :-Tycker inte vi är riktigt påslagna i dag. Hade de varit för en månad sedan hade jag varit ganska belåten med spelet men vi utmanar inte oss själva att jobba nog hårt i dag och då får man inte studsarna med sig. Borlänge gör en bra match och så har man ju en spelare som gör 3 mål vid namn Persson och de borde vi haft bättre koll på. Hoppas vi lär oss av dagen och kommer tillbaka starkare i morgon.

Borlänge, Dennis Hall: -Skönt att man kan hålla ord och göra det man säger innan. Nu kliver hela laget fram och gör ett grovjobb ända från Henke Edström i målet till dagens enda målskytt Markus Persson, tre mål, så jag är väldigt tacksam för inställningen och även för poängen. Imorgon är det Boden och jag antar att de kommer att vilja ta ut poängtappet idag på oss, imorgon. Vi ska spela som idag så vi får se hur det går med det.
Hur vi firar ikväll? Bussresa till Boden och kanske Horndal fixar pizza, det visar sig!

………………

PITEÅ  –  ENKÖPING  2 – 1 (0-0, 1-0, 0-1, 1-0)

Piteå, Krobbe Johansson: Njae, vi kom nog inte upp till den normala nivån idag men det var verkligen inte frågan om nån eventuell underskattning. Vi skjuter för få skott och vårt PP är inte bra men vi tar ju ändå två poäng och det finns inget lag i den här serien man bara åka och hämta poäng ifrån, det är ju bara att ta den här omgången som exempel.

Enköping: