Lördagsunderhållning i den södra Allettan – Tre matcher på menyn

Under lördagen spelas det tre matcher i den södra Allettan.

Mariestad – Huddinge 

Åttan Mariestad tar emot femman Huddinge under lördagseftermiddagen i Mariehus Arena.
Gästerna vann sin senaste match i Allettan när de besegrade Troja-Ljungby efter förlängning. För Mariestads del gick det tyngre, laget åkte på en rejäl lektion hemma mot Kristianstad och föll med 1-6.
När lagen möttes i Huddinge i mitten av januari var det hemmalaget som gick segrande med 6-4 och Mariestad vill garanterat ha revansch för den förlusten.
Huddinge har inför matchen bara två poäng upp till den åtråvärda tredjeplatsen som ger Playoff 2-spel medan Mariestad har sex poäng ned till Hanhals under playoff-strecket.
Odds från Svenska Spel: 1 = 2.31, X = 4.25, 2 = 2.33
Länk till webbsändningen hittar du HÄR

Kallinge/Ronneby – Tranås

Serieledande Kallinge/Ronneby tar emot sexan Tranås som är på jakt efter en högre placering i tabellen.
I senaste omgången besegrade KRIF Grums med tennissiffrorna 6-0 medan Tranås föll med 3-4 efter straffar hemma mot Troja-Ljungby.
KRIF har efter 13 spelade matcher fortfarande inte förlorat under ordinarie matchtid i Allettan och vill behålla sin svit vid liv.
När lagen möttes i Stiga Arena var det gästerna som plockade med sig bonuspoängen hem efter att ha vunnit med 3-4 efter förlängning.
Odds från Svenska Spel: 1 = 1.67, X = 4.60, 2 = 3.55
Länk till webbsändningen hittar du HÄR

Troja-Ljungby – Hanhals

Tabellfyran Troja-Ljungby tar sig an niondeplacerade Hanhals hemma i Ljungby Arena under lördagen.
Troja-Ljungby står inför matchen på samma poäng som Vimmerby men har sämre målskillnad och vill garanterat bättra på den inför sin hemmapublik.
I den senaste omgången fick Troja-Ljungby med sig en poäng från bortamatchen mot Huddinge när de föll med 5-4 efter förlängning.
Deras motståndare Hanhals stod för en bra match i senaste omgången när laget besegrade tvåan Kristianstad med 3-2 och vill fortsätta på vinnarspåret för att behålla sin Playoff-plats.
Odds från Svenska Spel: 1 = 1.48, X = 5.00, 2 = 4.50
Länk till webbsändningen hittar du HÄR