Norrlandsrally i helgen, Allettan Norra

Ja, då kör vi igen uppe i Norrland. Det ska spelas 18 matcher vardera i Allettan och man undrar vilka som ska spela PO1, 2 och 3?
Naturligtvis känns Östersund och Boden som de starkaste kandidaterna till att få vila i några veckor om någon av dessa lag hamnar överst i tabellen.
Östersund och Hudiksvall vilar i helgen och då kommer det säkerligen bli förändringar i tabellen.

Lördagens Matcher:

Piteå (7:a, 18p)  –  Enköpings (9:a, 8p)
Båda lagen  missnöjda med antal inspelade hittills och Enköping får inget gratis trots hyggligt spel.
Piteå är ju inte dåliga på något sätt och får  jämbördigt motstånd i helgen så kanske är det dags för en trea eller två?

Vännäs (10:a, 1p)  –  Väsby (5:a, 22p)
Väsby kämpar om en PO2-plats men..Hockeyettans tipsexpert Calle Olsson varnar för att den långa bussresan upp till Vännäs kan komma att göra att Vännäs tar sin första trepoängare i Allenttan. Vännäs fick cred av motståndarna sist för sitt spel så…kan det bli en skräll här?

Kalix (4:a, 24p) –  Borlänge (6:a, 18p)
Kalix har bra bränsle i tanken just nu och ser en PO-2-plats som väldigt verklig och Borlänge, som har två matcher färre spelade, kan också utmana där men har man form så det räcker?
Dennis Hall i Borlänge meddelar att laget spenderade 14 (!) timmar i buss upp till Boden igår, där man kamperar. Bara en spelare, Norberg, är kvar hemma och känslan är positiv inför matcherna i helgen.
-För att vinna dessa tuffa matcher i serien måste vi kräma ut det allra sista ur kroppen i varenda match och försöka vara tuffa i alla situationer. Vi har värmt nu på förmiddagen så efter en bra lunch så åker vi mot Kalix och spelar…tufft.

Boden (2:a, 34p)  –  Köping  (8:a, 14p)
Boden verkar vara för starka för de flesta just nu och senaste vinsten för Köping var mot Väsby (OT-vinst) 26 jan och en tre-poängare mot Vännäs den 19 jan. Kanske en tipsbank för många men Köping har spelat jämna matcher mot topplag tidigare så..vem vet?