Den västra serien kan spetsa till sig än mer under söndagen

Det spelas full omgång i den västra vårserien under söndagen.

Skövde – Arboga 

Fyran Skövde tar emot sexan Arboga och det är viktiga poäng som står på spel, Skövde har sex poäng ned till just Arboga och tog tre viktiga poäng under fredagens omgång när laget bortaslog Surahammar med 2-1.
Arboga tog även de viktiga poäng under fredagen när de vann med 3-2 hemma mot Malung.
Lagen har mötts fyra gånger under säsongen och lagen har delat broderligt på poängen. Båda lagen har vunnit två matcher mot varandra och båda har vunnit varsin hemma och bortamatch.
Kollar man på målskillnaden mellan lagen så är det en liten fördel Skövde med 11-10.
Odds från Svenska Spel: 1 = 1.65, X = 4.80, 2 = 3.22
Länk till webbsändningen hittar du HÄR

Forshaga – Surahammar 

Forshaga såg till att spetsa till toppen av tabellen rejält under fredagen när de besegrade Lindlöven med 5-3 i Lindehov. Nu har laget bara en poäng upp till serieledarna.
Surahammar fick däremot lämna isen utan poäng under fredagen när de föll hemma mot Skövde med 1-2.
Som de andra lagen i vårserien så har de mötts fyra gånger under säsongens gång. Forshaga har vunnit tre av de fyra och faktiskt hållt nollan samtliga tre matcherna, 2-0, 2-0 och 3-0. Den matchen Surahammar vann gjorde de det med 2-1 i Forshaga.
Odds från Svenska Spel: 1 = 1.38, x = 5.40, 2 = 4.65
Länk till webbsändningen hittar du HÄR

Kumla – Lindlöven

Trean mot ettan i tabellen och hemmalaget har vid seger chans att minska glappet till endast tre poäng inför de avslutande omgångarna.
I förra omgången stod Kumla över medan Lindlöven förlorade hemma mot Forshaga med 3-5 och de vill garanterat tillbaka på vinnarspåret igen.
Under de fyra mötena den här säsongen har det blivit två segrar vardera. Men med lite fördel Lindlöven, Kumla vann nämligen senaste mötet efter förlängning. Men totalt i målskillnad mellan lagen så är det inför matchen 15-15.
Odds från Svenska Spel: 1 = 2.33, X = 4.35, 2 = 2.15
Länk till webbsändningen hittar du HÄR

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath