Inför Norrlandsrallyt söndag.

Ja en del klubbar tycker att de underpresterade under Norrlandsrallyts första dag så vi får se om de kan komma upp i den nivå som de tycker att de hör hemma på.

Kalix   –  Köping 
Igår blev Kalix  nollade av Borlänge medan Köping överraskade Boden genom att ta matchen till straffar. Köping vann förra mötet men det betyder kanske inte så mycket nu. Köping har hittat tillbaka till formen medan Kalix kanske bara tillfälligt dippade igår (?). Det blir intressant att se om coach Christoffersson möblerar om i laget eller bara talar sina spelare tillrätta med sänkt röst och skarp blick?

Vännäs   –  Enköping

ong>
Riktigt spännande möte mellan lagen i botten av tabellen där båda lagen tog poäng igår, starkt. Förra matchen slutade 4-1 till Enköping men det är ju bara statistik nu. Dagsformen och laget med mest mod vinner.

Piteå   –  Väsby 
Två lag som inte var glada efter gårdagen men Piteå tog två poäng och Väsby ett. Troligen kommer det bli rivstart på den här matchen då båda vill sätta sig i förarsätet från första stund. I förra matchen vann Väsby med 3-1 efter att Becker gjort 0-1 i första perioden och Väsby gjorde sen två PP-mål i tredje samt ett i tom bur. Piteå vann skotten..
Känns inte detta som ett av alla kryss i helgen?

Bodens  –  Borlänge 
Spännande. Tänker Borlänge ge sig in i striden om en PO2-plats? Boden tror naturligtvis inte det men..hemmalaget måste tagga till om man vill ta en trea denna helg för Borlänge har fått vittring på strecket där uppe.
Dessa lag har killarna i toppen av poängligan, Ylivainio (22p) i Boden och Persson (20p) i Borlänge. Persson har gjort 15 mål och Ylivainio 12 st. Persson gjorde alla tre målen mot Kalix igår så nog bör Boden försöka kyla ned en sån het spelare? Får vi se ett kryss igen, det är svårt att utse klara vinnare i den här serien?

 

/Pelle Björnekärr