Inför söndag med Östra Vår

Hammarby vilar denna omgång vilket de tycker är väldigt skönt.
-Vi behöver ta hand om skador, snoriga näsor och stukat självförtroende, säger coach Latva.

Segeltorp har nu möjligheten att segla iväg ordentligt i toppen om man vinner över Hanviken, vilket inte kan anses som helt omöjligt. Segeltorp är nog ett av få lag i den här serien som har något som liknar bra form. Det är många som är sjuka och skadade nu.

Vallentuna   –  Sollentuna 
Båda lagen blandar för mycket för att man ska kunna göra någon bra analys om hur detta ska sluta. Sollentuna vann över ett blekt Hammarby sist och Vallentuna var ändå hyggligt med i förlusten mot Segeltorp så vi tror att ett kryss kan vara ett bra alternativ här. Förra mötet slutade 7-1 till Vallentuna!!!

Hanviken  –  Segeltorp
När man möttes förra gången vann Torpet med uddamålet 2-1 men nu är det troligt att Hanviken är en stor underdog. Man har efter att ha haft bra vinster och varit över kvalstrecket, förlorat ett par matcher och ramlat ned under strecket igen. Att begära vinst mot ett Segeltorp som nu har fullt manskap och bra spel..ja det är mycket begärt.

Trångsund – Gripen
Trånkan har plötsligt fått in friskluft i motorn och efter att ha klappat till jumbokollegan Hanviken med 4-0 så ser man kvalstrecket med nya ögon. Man vill upp över detta förhatliga streck och nu finns det realistiska skäl att tro på detta.
Gripen vinner och förlorar och har inte någon stadig form så om man ska vinna över Trånkan så måste man vara förberedda och absolut inte komma till Stortorpshallen med underskattning i bagaget. Hittar vi ett nytt kryss här?

Bilden visar Douglas Nordström, Trångsund.

 

/Pelle Björnekärr