Segeltorp visade klass i Östra Vår

VALLENTUNA – SOLLENTUNA  7 – 5 (3-0, 2-3, 2-2)

Lagen blir kvar på sina positioner men Vallentuna närmar sig poängmässigt Hammarby i övre regionen. VBK gör lika många mål som förra gången lagen möttes och med den skörden borde man ju vinna matcher.  Vallentunas stora ledning i början av matchen äts upp och Sollentuna gör 6-5 när det är ca 7 min kvar men när man tar ut målvakten i slutet så gör Vallentuna sitt avgörande sjunde mål.

………………..

HANVIKEN – SEGELTORP 5 – 8 (0-1, 4-2, 1-5)

Redaktionen på plats och fick se 13 mål och en match som det sprutade gnistor om.
Första perioden var jämn och även om Segeltorp gjorde ett mål så var Hanviken kanske det bättre laget.
Hanviken var ganska tillbakapressade i början av andra perioden, men kontrade sanslöst bra och gick upp till en 4-1-ledning. Segeltorp jobbade bara vidare med samma koncept och till slut brast fördämningarna och de gjorde sju mål från den 35:e minuten och framåt! Hanviken var djupt nedstämda över tappet men det är skillnad på spelartrupperna och Hanviken stred synnerligen väl ändå, tyckte vi nog.
Vi fick en intervju med båda tränarna direkt efter match och den kommer senast mån fm.

………………..

TRÅNGSUND – GRIPEN 3 – 4 (1-0, 1-2, 1-2)

Calle Wendt, Trångsund: -Tja! Ja, det var rätt nära en trea eller iaf en poäng idag. Vi får bra utdelning i första perioden trots stort spelövertag för Gripen, även i andra hänger vi en puck direkt och spelar bra fram tills dess att Gripen gör 2-1 och sen även 2-2. Skönt med fortsatt utdelning i PP i början av tredje men sen orkar vi inte riktigt hålla tight och tillslut får Gripen även göra 3-4 på en avvaktande utvisning. Tyvärr lyckas vi inte hålla tight då vi likt många andra lag har mycket skador och sjukdomar men vi tar med oss den enorma arbetsinsats som de gubbarna som är med idag står för.

Oskar Jernström, Gripen: -I första perioden var vi helt enkelt för bekväma men i andra tog vi tag i matchen och vann skotten stort (25-8) och genom detta maler vi ned Trånkan litet så vi kan vinna matchen. Trånkan ska dock ha cred för sitt slit och att de inte ger upp. Det var ingen lätt seger.
Vi möter Segeltorp i vår nästa match och då måste vi vinna den samtidigt som de måste förlora några matcher för att vi ska kunna erövra förstaplatsen…vi får se hur det går.

 

/Pelle Björnekärr