Veckans match: Inför Tranås – Mariestad

I Veckans match nummer elva möts Tranås och Mariestad. Båda lagen kommer från den västra grundserien där man blev tvåa respektive trea. I Allettan södra återfinns Tranås inför matchen på en sjätte plats, vid seger passerar man dock Huddinge på femteplatsen. Mariestad ligger inför matchen på en åttonde plats men har även de chansen att avancera i tabellen vid seger.

–Om man ser till matchen vi hade mot Kallinge/Ronneby så är det många saker som vi gör bra och det är det vi tar med oss till matchen mot BoIS. Allettan södra är som förväntat, en jämn och bra serie.En tight match där det gäller att ta vara på de chanser som kommer dyka upp, säger Tranåscoachen Karl Helmersson.

–Alla spelare tillgängliga, samt att Anton Rask ansluter till truppen i morgon efter utlåning till Grums.Tranås är strukturerade och spelar med fart samt bra i PP. Det kommer att bli en tät match med känslor. Två lag som kommer kriga om poängen, säger Mariestadstränaren Peter Isgren.

Svenska spels odds på matchen: ( 1: 1.84, x: 4.30, 2: 3.10)

Matchen sänds live via Hockeyettan TV samt via Sportbladet. Sändningen börjar 18.45.

/Mats Tjernström

Foto: Erik Hellquist