Inför Allettan Norra – onsdag

Piteå –  Hudiksvall
Vilket race det är om den andra PO2-platsen! Fem lag är just nu aktuella i den här striden och både Piteå och Hudiksvall lär inte hålla igen för att försöka ta en efterlängtad trepoängare. Piteå har ångan uppe efter att ha snuvat Väsby på tre poäng sist, i Väsby. Hudiksvall som har vilat i helgen reser nu 55 mil och ska skaka av sig resdamm och samtidigt varva upp efter vila…vi får se vilka som vill mest.

Östersund  –  Vännäs
Vännäs har 35 mil att åka men men efter två vinster i helgen är det säkert inget problem. Mattias Lund rapporterar att de har fått tillbaka två backar men en annan spelare har blivit sjuk.
Östersund som inte heller spelade i helgen är nog litet brydda av Vännäs framgångar, kanske vi alla är det(?), och nu gäller det att varva upp ordentligt. Sist vann ÖIK med 4-2.
Coachen i ÖIK Kjell-Åke Andersson säger att Vännäs blir en utmaning och att truppen…alltid är OK!!

Väsby   –  Borlänge
Jaha, Väsby åkte några hundra mil i helgen för en enda poäng!! Kan man ana att vildsvinen från de norra stockholmsförorterna grymtar våldsamt när de ska in på isen och ta revansch på dalmasarna från Borlänge? Jo det kan man. Nu väntar dock ett lag som tog sex poäng på sin norrlandsturné och att de har gott självförtroende nu, är nog ett understatement.

Enköping  –  Köping
Enköping saknar minst fyra spelare till kvällens match och helgens resultat var en pinne ifrån Piteå men förlust mot Vännäs. Laget manar till strid och att alla ska göra sitt allra bästa. Köping tog ju poäng både av Boden och Kalix vilket var bra gjort och en resa på sju mil är ju perfekt för att snacka igenom det sista innan nedsläpp.
Fagerlund säger så här: -Tja! Vi har fortfarande lite skador och sjukdomar men vi räknar med att kunna ställa upp med samma lag som vi hade i helgen bortsett från Linus Gustavsson som är tillbaka i VIK.

Ser ni också ett kryss hängande över Bachohallen?

/Pelle Björnekärr