Inför Östra Vår – onsdag

Sollentuna   –  Hanviken
Lagen är indragna i streckstriden för nedåtkval och här är det frågan om vilket lag som är tillräckligt desperat och vill offra hörntänder och andra kroppsdelar.
Hanviken vann sist med 4-3 trots att Sollentuna vann skotten stort. Hanvikens insats mot Segeltorp inger viss respekt så…kanske de är favoriter.

Segeltorp  –  Trångsund
Toppen mot botten igen för Segeltorp men frågan är om Trånkan kan bjuda samma motstånd som Hanviken gjorde i söndags. Trånkans sista matcher har dock varit bra, en uddamålsförlust mot Gripen och en 4-0-vinst mot Hanviken så visst kan de…men Torpet kan tyvärr mer, därav tabellplaceringarna.

Hammarby  –  Vallentuna
Här blir det lika osäkert som första matchen. Bajen har visat oform medan Vallentuna vacklat som en drucken i sina resultat. Men, Vallentuna har otroligt svårt mot Bajen av hävd så om vi ska gå på tradition så vinner Bajen oavsett vilken form de har!!
Nu är det dock en upplagd matchboll för Vallentuna…Bajens lånekeeper från Frölunda, Ludvig Persson, har åkt hem och räckan av spelare som är skadade eller sjuka är låång.
Att man tar in en back från Hockeytvåans Göta är bra men vi räknar inte det som en förstärkning, no offence, mer som att fylla ut en lucka.

/Pelle Björnekärr