Återtar Lindlöven serieledningen ikväll?

Forshaga – Malung
Serieledande Forshaga tar emot Malung som försöker säkra kontraktet. Forshaga leder serien med en poäng marginal före Lindlöven som har en match mindre spelad. Forshaga spelar idag sin näst sista match i vårettan och behöver ta en trea för att inte tappa serieledningen. Malung är i praktiken klara för fortsatt spel i Hockeyettan om man vinner kvällens match. Statistiken talar dock för Forshaga då de vunnit tre av fyra möten under säso

ngen.

Kumla – Arboga
Kumla har fortfarande en liten chans att knipa playoffplatsen. Men man får ta den kampen utan sin poängkung Victor Wänghult som gjort klart med allsvenska Västervik. För Arbogas del så är varje poäng viktig i kampen om att slippa kvala. Arboga har dessutom överklagat poängavdraget från matchen mot Surahammar till riksidrottsnämnden, så möjligheten finns att Arboga kan få tillbaka de tre poängen man blev av med. Hör mer om det i veckans avsnitt av Studio Hockeyettan.

Lindlöven – Surahammar
Lindlöven kan återta serieledningen ikväll om man vinner mot Surahammar samtidigt som Forshaga tappar poäng mot Malung. Surahammar som är klara för kvalspel har ingen rolig statistik mot Lindlöven så mycket talar för att Jens Brändströms mannar har en god chans till poäng ikväll.

/Mats Tjernström