Oskar Carlsson klar för Torpet!

Transfermarknaden lider mot sitt slut och vi hälsar då Oskar Carlsson välkommen till truppen! Oskar kommer dra på sig tröja i #51 och är spelklar redan i kväll borta mot Nyköping.

Så här säger tränare Micke:
Vi har känt att vi vill förstärka upp på forwards-sida och då kom Oskars namn upp. Efter det så gick det väldigt snabbt… Vill passa på att tacka Vallentuna för att de gjorde denna övergång möjlig så snabbt.

I Oskar får vi en stor tvåvägs-center som har bra fart, plus är väldigt bra på att teka.  Ska bli spännande att se vad Oskar kan uträtta hos oss. 

Han ansluter för resten av säsongen och kommer närmast från Vallentuna.

Så här svara Oskar när redaktionen frågar honom:
Varför Torpet?

-Varför det blev Segeltorp var för att jag kände att det är alldeles för tidigt att gå på sommarlov i mitten på februari. Segeltorp visade ett stort intresse och det känns som att laget har något bra på gång inför en kommande Play-off.

Hur kommer det gå för Torpet i en ev Play-off?
– Jag tror Segeltorp har stora chanser att göra en väldigt bra playoff-serie. Det finns otroligt skickliga killar i laget och jag tror framförallt nu när matcherna börjar gälla lite så kommer det ställas ännu mera på sin spets. Sen ska man ju alltid ha lite flyt med att puckarna… Studsar de rätt kan vi ska gå långt!