Inför den klara Östra Vårserien

Två omgångar kvar men Segeltorp och Hanviken har bara en match kvar och idag spelar Hanviken sin sista.
Segeltorp är klara segrare och kommer att väljas av ett Alletta-lag som motståndare under lottningen som äger rum i livesändningen på torsdag i Hockeyettan-TV.

Tabellen kommer möjligen bara förändras något och man undrar hur trupperna kommer se ut idag och på onsdag då vissa lag sålt en hel del spelare.

SOLLENTUNA-GRIPEN
Hemmalaget ligger på femte plats och kan med litet tur bli f

yra om man tar två segrar och Vallentuna förlorar sina återstående matcher.
Gripen, nu trea, kan bli tvåa om man vinner idag och sen mötet med nuvarande tvåan Hammarby.

HAMMARBY-TRÅNGSUND
Bajen vill naturligtvis hålla undan för Gripen och säkra andraplatsen och då bör man vinna mot jumbon Trånkan. Det är inte självklart att man vinner eftersom Trånkan stretat emot tidigare och just att förutsättningarna idag är litet oklara, vilka spelar egentligen?

VALLENTUNA-HANVIKEN
VBK kan ta sex poäng innan det är över, man har bottenlagen kvar att spela mot, vilket kan betyda bättre tabellplacering innan det är över. Det är högst osäkert hur det blir.
Hanvikens säsong har varit en smärtsam sådan där vi utomstående upplever att laget spelat bra men….har haft svårt att göra nödvändiga mål helt enkelt. Mot dagens motståndare Vallentuna har man dock tagit 5/6 poäng så kanske blir det en positiv avslutning för Tyresölaget.

 

/Pelle Björnekärr