Stenhårt i toppen av Allettan Norra

KÖPING – PITEÅ 3-4 (0-1, 1-3, 2-0)  348 åskådare

Patrik Fagerlund, Köping: -Tja! Vi gör ingen vidare 1:a period och med tanke på hur det såg ut så var vi ändå tacksamma att det bara stod 1-0 till Piteå. I 2:a perioden är vi spelmässigt bättre än vad vi var i i första men efter några mål insläppta i Boxplay så går vi till periodsvila med 1-4. I 3:e så gör vi uppryckning men vi kommer inte närmre än 3-4 vilket också blir slutresultatet. 1 match kvar nu, Väsby borta på onsdag sen är det bara att ladda för Playoff 1.

Krobbe Johansson, Piteå: Första perioden var vi inte så bra på att ta vara på våra chanser men det blev bättre i andra perioden som tur var.
I tredje perioden fick vi kämpa för att hålla undan men visade ändå att vi kan..om inte stänga matchen så iallafall kämpa oss till tre poäng.
Riktigt bra att vi kunde vara 100%-iga i Boxplay och dessutom göra mål i PP!
Nu har vi en liten bit hem, hemma vid 5-6-tiden imorgon bitti men jag har med mig underlag, kudde och täcke och slänger mig i gången rätt snabbt, skyller på en sliten kropp!

……………………

ÖSTERSUND – KALIX  2 – 3  (2-1, 0-0, 0-1, 0-1)  1014 åskådare

Kjell-Åke Andersson, Östersund: Medstuds igår men inte alls idag! Vi hade t.o.m två,tre frilägen i OT som vi inte får in..
Vi är tillräckligt bra för att vinna men det vill sig inte. Ingen som sticker ut men inte heller någon som faller ifrån. En match kvar.

Petter Christoffersson, Kalix: Idag hade gruppen bestämt sig för att absolut inte vika ned sig och trots att ÖIK tog ledningen med två puckar var jag inte så orolig. Vi tog fram ett spel som kanske inte är så roligtatt möta. Felix Olsson står ut idag, inte bara med mål och ass utan som en ledare som gör laget bättre.

…………………..

BORLÄNGE-VÄNNÄS  3-1 (1-0, 1-1, 1-0)  432 åskådare

Dennis Hall, Borlänge: Jättenöjd med resultatet och tre poäng men..alla gör inte sitt jobb måste jag säga. Vi måste spela på max varje match, inte varannan. Ska vi ta oss långt så krävs det full fokus.

Mattias Lund, Vännäs: Ja kriget var inget fel på.;) Sen hade vi en storspelande målvakt i Dennis Westergård. Men vi mötte ett bättre lag idag. Hade vi fått med oss poäng så hade vi haft rånarluvorna på.

………………….

HUDIKSVALL-BODEN 3-4 (1-1, 0-2, 2-1)   672 åskådare

Lillis Lövbom, Hudiksvall; -En tät match. Vi förlorar i andra perioden, där vi tappar initiativet.
Vi kommer tillbaka bra i tredje. Små marginaler.

Robert Nordberg, Boden: Vet du skönt det här var, att komma tillbaka efter förlusten sist? Nu åkte vi mer skridskor, sköt och tacklade mer än Hudik. Tyvärr upplevde vi att domarna påverkades i Glysishallen och att vi fick för många utvisningar.
Men, vi redde ut pressen i slutet av matchen och åker hem i serieledning!
Inte helt lätt för Östersund och ta en poäng av Piteå i det här läget…vi får väl se!